image

Poštovani pacijenti,

Stomatološka ordinacija Dr Golub je osnovana sa željom da pacijentima svih uzrasta omogući da imaju zdrave i lepe zube zbog kojih će se smejati slobodno i samouvereno. Mi se trudimo da Vam obezbedimo potpuni kvalitet pri pružanju stomatoloških usluga. Vaše poverenje gradimo kroz naporan rad, posvećenost i kroz ispunjavanje rokova, a sve to uz prihvatljive cene. Smatramo da je to jedini pravi put u našoj saradnji ka zdravom osmehu.
Takođe, moderno uređen ambijent sa nežnim cvetnim detaljima učiniće da se osećate prijatno i opušteno u našem radnom prostoru.

Osnivač ordinacije je dr Biljana Golub, doktor stomatologije. Na Stomatološkom fakultetu u Novom Sadu je stekla diplomu najboljeg studenta stomatologije u generaciji, a iza sebe ima i bogato iskustvo u radu kako sa odraslim pacijentima, tako i sa decom.

Stomatologija se može zamisliti samo kao timski rad. U našoj ordinaciji je zaposlen još jedan stručnjak iz oblasti stomatologije dr Gordana Medić. Dr Medić ima višegodišnje iskustvo sa pacijentima svih uzrasta.

Screenshot

Stomatološka ordinacija Dr Golub pruža kompletne usluge iz oblasti:

Konzervativne stomatologije

Stomatološke protetike

Dečije i preventivne stomatologije

Parodontologije

Tu smo da ulepšamo Vaš osmeh

Pogledajte cenovnik naših usluga

cenovnik